Siyasiler seçimden seçime hatırlamasın

Diyarbakır’da hemen her gün gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretleriyle gündeme gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile yaşlı bir vatandaş arasında ilginç diyaloğlar yaşandı.

Siyasiler seçimden seçime hatırlamasın

Siyasetçilerin seçimden seçime halkı hatırladığını söyleyen vatandaş,”Allah var yani siz her gün halkın içindesiniz. Biz istiyoruz ki makam ve mevkilere gelenler kendini bizden üstün görmesin” dedi. Başkan Beyoğlu ise, ” Ben zaten eksikliği halkta değil biz yönetenlerde ve siyasetçilerde arıyorum. Bu emanet sizlerin. Sizlere hizmetkar olmak zorundayız " yanıtını verdi.

“SİYASETÇİLER SEÇİMDEN SONRA SOKAKLARIN YÜZÜNÜ UNUTUYOR”

“Siyasetçiler bizi seçimden seçime hatırlamasın. Oturdukları makamların sahibi kendileri değil, halktır. Biz istersek onlar o koltuklarda oturabilir. Hizmet etsinler, aramıza gelsinler, sorunlarımıza muhatap olsunlar.”

Bu sözler Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde yaşlı vatandaşın dilinden döküldü. Siyasetçilerin seçimden seçime vatandaşı hatırladığını, seçim bittikten sonra cadde ve sokakların yüzünü bile unuttuğunu belirten vatandaş, bu bakış açısının değişmesi gerektiğinin altını çizdi. “Bir dokun, bin işit” misali konuşan M.İ isimli vatandaş, Başkan Beyoğlu’nun her zaman halkla bir araya gelmesini ise takdirle karşıladıklarını söyledi.

“EĞER SÖZÜMÜZÜ TUTMAZSAK BENİ ARAYIP HESAP SORUN” DİYEREK TELEFON NUMARASINI VERDİ

Vatandaşın talebinde haklı olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her koşulda milleti öncelleyen bir anlayışa sahip. Halkın içinden, tabandan yetişmiş bir lider. Biz de onu model alıyoruz kendimize. Sizlerin ayağına gelmek zorundayız. Hizmet etmek, derdinizi dinlemek ve çözüm üretmek bir lütüf değil, bizim için mecburiyettir. Hatayı millette arayamayız. Bir hata ve eksiklik varsa biz yönetenlerdedir. Emanetinize en iyi şekilde sahip çıkmak zorundayız. Bu tutumunuzdan ötürü sizi tebrik ediyorum değerli amcam.” dedi.

Başkan Beyoğlu, semtte bulunan parkın da en kısa zamanda yenilenerek yaşanılabilir hale gelmesi için ilgili birimlere talimat verdiğini ifade ederek,”Bu konunun bizzat takipçisi olacağım. Eğer görevimizi yapmazsak beni arayarak hesabını sorun” diyerek cep telefon numarasını vatandaşlara verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler