Sazlıkta ceset, kuzen cinayeti

Bismil ilçesinde iki günden buyana kayıp olarak aranan bir çocuk babası Umut Çakmak, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Sazlıkta ceset, kuzen cinayeti

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, iki gün önce kayıp başvurusu yapılan 24 yaşındaki Umut Çakmak, Dicle nehri kıyısında bıçak ve silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çakmak cinayeti kapsamlı soruşturulurken, bazı kişilerin ifadesine başvuruldu.

DİCLE NEHRİ KENARINDA

Alınan bilgiye göre, ilçenin kırsaldaki Aralık Mahallesi’nde, önceki gün akşam Dicle Nehri kenarındaki ağaçlık ve çalılıkların arasında bir kişinin çıplak vaziyette hareketsiz yerde yattığı fark edildi. Görenler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

BIÇAKLANIP SİLAHLA VURULMUŞ

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada, üzerindeki elbiseleri çıkarılmış vaziyette  olan şahsın 4 yerinden tabanca ile vurulduğunu, bir yerinden de bıçaklandığını belirledi. Şahsın vücudunun bazı bölgelerinde de kesikler görüldü.

EVLİ BİR ÇOCUK BABASI ÇAKMAK

Cansız bedeni bulunan kişinin Aralık köyüne bağlı Kooperatif mezrasında yaşayan, evli ve 1 çocuk babası olan 24 yaşındaki Umut Çakmak olduğunu belirledi.

BİR GÜN SONRA KAYIP BAŞVURUSU

Kendisine ait minibüsle yolcu taşımacılığı yaptığı bildirilen Çakmak’ın  iki gün önce evden ayrıldığı, ailesinin ise bir gün sonra Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek hakkında kayıp başvurusu yaptığı belirlendi. Çakmak’ın cansız bedeni, otopsi için Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz