Sanat günleri düzenleniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi '1. Aram Tigran Konservatuar Sanat Günleri' düzenliyor.

Sanat günleri düzenleniyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı'na bağlı Aram Tigran Kent Konservatuarı'nın düzenlediği sanat günlerinin 7 Haziran Perşembe günü başlayacağı ve programda konservatuarın resim bölümü şehir tiyatrosunda bir sergi açılacağı belirtildi. Aynı gün saat 20.00'de de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda Tara Jaff, Mehmet Atlı ve Şerko Anadolu Kuartet'te açılış konserinin verileceği bildirildi.

ARAM TİGRAN KONSERVATUARI

8 Haziran Cuma günü saat 20.00'de ise konservatuarın tiyatro bölümü DBŞT sahnesinde A.Çehov'un yazdığı ve Neil Simon'un uyarladığı "Sevgili Doktor" adlı oyununu sahneleyecek. 9 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te ise konservatuarın çocuk bölümü DBŞT sahnesinde "Doğal Ritim Orkestrası" bir konser verecek. Saat 14.45'te ise yine çocuk bölümü halk oyunları gösterisi yapacak. Aynı gün saat 19.00'da da sinema bölümü film gösterimi yapacak.

SANAT GÜNLERİ GELİYOR

10 Haziran Pazar günü saat 15.00'te sinema bölümü film gösteriminin tekrarını yapacak. 10 Haziran'da misafir sanatçı Tara Jaff eşliğinde konservatuarın müzik bölümü öğrencileri Sümerpark Anfi Tiyatro'da saat 20.00'de sahne alacak. Ayrıca 9-10 Haziran günleri Aram Tigran Kent Konservatuarı'nda sadece çocukların katılabildiği ve eğitmen Firuze Engin'in katılımıyla atık malzemelerden kukla yapım atölyesi düzenlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler