Pencere kavgası!

İki aile arasında inşaat penceresi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Pencere kavgası!

Silvan yolunda bulunan Yiğityolu köyünde ikamet eden Tuğrul ve Taş aileleri, ‘inşaat penceresinin yönü’ yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yiğitçavuş köyünde kapı komşusu olan Taş ve Tuğrul ailelerin arası Lami Tuğrul’un evinin bahçesinde inşaatına başladığı ev nedeniyle açıldı. Taş ailesi inşaatı devam eden evin pencerelerinin kendi bahçelerine bakmama konusunda Tuğrul ailesi ile tartıştı.

İKİ AİLE ÇATIŞTI

İki aile arasında yaşanan kavga üzerine muhtar, imam ve köylüler araya girerek tarafları barıştırdı. Bunun üzerine Lami Tuğrul, pencereleri kapatacağı sözünü verdi. İnşatta 7 işçi çalıştığı sırada Taş ailesinin fertleri uzun namlulu silah ile saldırdı. Şans eseri işçiler yara almazken, misafir olarak evde bulunan Mehmet Özen yaralandı.

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Silahlı saldırıya Tuğrul ailesinin de karşılık vermesi üzerine köyde çatışma çıktı. Silah seslerinin üzerine özel haraket polisleri köye girerek olaya müdahale etti. Polis olaya karıştığı belirlenen Mehmet ve Ramazan Taş isimli kişileri saklandıkları evde yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz