Kesintileriniz halka reva mı?

Ramazan-ı Şerif'i idrak ettiğimiz şu günlerde, gölgede 45 dereceyi aşan çöl sıcaklarına ek olarak yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj dalgalanması, "işkenceye" döndü.

Kesintileriniz halka reva mı?

Diyarbakır Söz'ün son bir haftadır sıkca gündeme getirdiği ve toplumun tüm kesimini "isyan eder hale" getiren, enerji kesintisi ve voltaj dalgalanmaları, yaşamı felç ederken, soruna çözümsüz kalınması, tepki çekiyor.

Gölgede 45 dereceye varan çol sıcaklarının yaşandığı Diyarbakır'daki voltaj dalgalanmaları, özellikle küçük esnafın soğutma ve diğer cihazlarında arızaya neden olması satışları durma noktasına getirirken, Ev ve işlerlerindeki elektronik cihazların büyük bölümü, bozuldu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur, "Kesintileriniz Halka reva mı?" başlıklı yazısıyla, konuyu bir kez daha gündeme getirirken, Yetkili makamları da sorumlu olmaya davet etti. Büyüktimur yazısında, temel sorunun alt yapı ve kurumların politize oluşu olduğunu belirtti.

Büyüktimur, şöyle dedi: İnanın, gün içerisinde, "şikayet ve haber" konusunda aldığımız telefonların, yüzde 80'i "enerji kepazeliğiyle" alakalı.. Kepazelik diyorum.. Çünkü, bu "rezalet ve rezil" durumdan dolayı günlük "hayat zehir" oldu. Hem de öyle böyle değil; Maddi ve manevi bir "yıkım" ve çile, işkence söz konusu!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler