Kaya, Polis Gününü kutladı

Diyarbakır’da Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı, bölge illerinde de etkinlikler organize edildi.

Kaya, Polis Gününü kutladı

Diyarbakır’da Türk Polis Teşkilatı'nın 178’inci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
Türk Polis Teşkilatı'nın 178’inci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

EMNİYET MÜDÜRÜ KAYA

Yenişehir ilçesinde bulunan Anıt Park içerisindeki Atatürk Anıtı'na İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ın çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

VALİYE ZİYARET

Kaya Polis haftası nedeniyle Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu da makamında ziyaret etti.

BÖLGE İLLERİNDE

Batman'da Valilik bahçesindeki düzenlenen programda İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İl Emniyet Müdürü Kıraç, buradaki konuşmasında, polis teşkilatının 178 yıldır insanların sağlık, huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük bir fedakarlık ve özveriyle görevini sürdürdüğünü ifade etti.

BİNGÖL VE ŞIRNAK

Bingöl'de Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törende, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Şırnak'ta Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törende, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, kurum temsilcileri, polis, STK ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

MARDİN EMNİYETİ

Mardin'de Hükümet Konağı önünde düzenlene törende İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Demirtaş, polis teşkilatının mesai mefhumu gözetmeksizin üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza attığını belirterek, "Ülkemize ve milletimize, her türlü şartta hizmet eden Emniyet Teşkilatı'mızın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler