Kaya da görevden alındı

AK Parti Diyarbakır Teşkilatlarında görevden almalar devam ediyor. İl Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanından sonra Kadın Kolları Başkanı Kaya’da görevden alındı.

Kaya da görevden alındı

AK Parti Diyarbakır İl ve İlçe Teşkilatlarında görevden alma depremi sürüyor. İl ve Gençlik Koları Başkanın ardından, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyan Kaya da görevden alınan isimler arasında yerini aldı.

GÖREVDEN ALINMALAR SÜRÜYOR

Merkez ve taşradan 7 ilçe başkanın istifa ve görevden almalarla başlayan AK Parti’deki kaynayan kazan İl Başkanı Şerif Aydın’ın görevden alınmasıyla yeni bir boyut kazanmıştı. Aydın’ın görevden alınmasından sonra yerine herhangi bir atama yapılmazken, iki hafta önce uzun bir dönemdir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Mahsum Melikoğlu da Genel Merkez tarafından görevden alındı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI DA ALINDI

Melikoğlu’nun alınmasıyla ilgili herhangi bir gerekçe gösterilmezken, İl Başkanı Şerif Aydın gibi yerine herhangi bir atama da yapılmadı.

Önceki gün, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı tarafından Ankara’ya çağrılan İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyan Kaya’nın görevden alındığına ilişkin tebligat yapıldı. Kaya’nın neden görevden alındığı öğrenilemezken, gözler İl Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığına kimlerin atanacağına çevrildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz