Kaostan kurtuldu hizmete kavuştu

2019 yılındaki yerel seçimlerin ardında göreve gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 20 yıl boyunca HDP yönetiminde kalan ve hizmetten mahrum bırakılan ilçede kısa zamanda hayata geçirdiği hizmetlerle ilçeyi olumsuz tablodan kurtararak değişim ve dönüşümle gündeme getirdi.

Kaostan kurtuldu hizmete kavuştu

Türkiye’nin yakın zamana kadar terör olayları ve kaotik görüntülerle hatırladığı Diyarbakır’ın 36 il’den büyük ve şehrin kalbi konumundaki Bağlar’da AK Partili belediyenin son 4 yılda gerçekleştirdiği değişim ve dönüşüm dikkat çekiyor. Belediye verilerine  göre Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geride kalan 45 aylık süreçte 50 binden fazla haneyi ziyaret ederken, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve esnaf buluşmalarıyla 300 binden fazla insanla temas kurdu. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu da kadınlara ve yaşlılara yönelik ziyaretleriyle dikkat çekiyor.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIN UMUDU HALİNE GELDİ

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ve dezavantajlı kesimlere yönelik destekleriyle öne çıkan Başkan Beyoğlu’nun her mahalle buluşması vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Dar gelirli ve yoksul kesimlerin umudu haline gelen Beyoğlu,“gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliği” sloganıyla gerçekleştirdiği sıra dışı belediyecilik çalışmalarıyla halkı memnun ederken,terör yandaşları ve bazı çevrelerin de hedefinde. Belediyenin hizmetlerinden rahatsız olan bu çevreleralgı operasyonlarıyla Başkan Beyoğlu’nun enerjisini durdurmaya çalışıyor.

“HİZMETLERİMİZLE ONLARI RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Bağlar halkına hizmet etmekten asla geri durmayacaklarını belirten ve kararlılık mesajı veren Başkan Beyoğlu,”Bizden rahatsız olmalarını, önümüzü kesmeye ve şevkimizi kırmaya çalışmalarını gayet iyi anlıyoruz. Bizden önce hak ettiği hizmetleri alamayan Bağlar’ın gelişmesini istemiyorlar. Bir belediye başkanının günün her saatinde halkın arasında olması,çözüm odaklı belediyecilik yapması elbette birilerinin hoşuna gitmeyecek. Bağlar’ın hizmete muhtaç daracık sokaklarını bilmeyenlerin bizi alkışlamasını zaten beklemiyoruz.  Ama biz de birileri rahatsız olacak diye halkımıza hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha çok çalışacağız. Daha fazla insanımızla bir araya gelip çözüm üreteceğiz, daha çok gönül kazanacağız. Her bir vatandaşımızın hayır duası bizim için bunların hepsinden daha değerlidir.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler