Kahreden cinayet!

Diyarbakır'da husumetliler çatıştı, arada kalan Emre başına isabet eden kurşunla, öldü.

Kahreden cinayet!

Merkez Yenişehir ilçesinde, husumetli iki grubun mahalle arasındaki silahlı kavgasında arada kalan ve başına mermi isabet eden Emre Buyruk (14), yaşamını yitirdi. Buyruk’u öldüren katil yakalandı.
İKİ GRUP ÇATIŞTI

Olay cuma günü akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli iki grup aynı mahallede karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada tabancadan çıkan ve o sırada bölgede bulunan 14 yaşındaki Emre Buyruk, merminin başına isabet etmesiyle kanlar içerisinde kaldı.

14 YAŞINDAKİ EMRE

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Emre Buyruk, gelen sağlık ekiplerince Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

 Olay yerinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince inceleme yapılırken, çok sayıda kovan bulundu. Olayla ilgili polis, çok sayıda kişinin ifadesine başvurdu.

Kamera çalışması da yapan ekipler, şüphelinin Erdal Y. olduğunu belirledi. Erdal Y., Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi’nde bir otomobilde suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Emniyete götürülen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler