Kafede kurşun yağdırdı

21 yaşındaki Meryem Sevim, oturduğu kafede kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Katil eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilirken, M.S’nin çok sayıda suç kaydığının olduğu belirlendi.

Kafede kurşun yağdırdı

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde, 24 yaşındaki M.S. adlı genç, eski kız arkadaşı Meryem Sevim'i (21) kafede kurşun yağmuruna tuttu. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 9 kurşunla vurarak öldürdü. Cinayetten sonra sıra kadem basan M.S’nin yakalanmasına çalışılıyor.

KAFADA KURŞUN YAĞMURU

İddiaya göre, Merkez Kayapınar ilçesinde önceki gece M.S., eski kız arkadaşı Meryem Sevim’in kafede olduğunu öğrenip, bu adrese gitti. Burada, yanında taşıdığı tabancayı çıkaran M.S., Sevim’i kurşun yağmuruna tutarak, peş peşe ateş etti. Başına ve vücudunun diğer yerine 9 kurşun isabet eden Meryem Sevim kanlar içinde yere yığılırken, M.S. ise kaçtı.

VÜCUDUNA 9 KURŞUN İSABETİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine saldırının gerçekleştirildiği adrese ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Meryem Sevim burada, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sevim’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

SALDIRGAN SIRA KADEM BASTI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda suç kaydı olduğu belirtilen ve cinayetten sonra sıra kadem basan M.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kafe dahil olmak üzere bölgedeki güvenlik kameraları inceleme alındı.

YENİŞEHİR’DE KAFE KURŞUNLANDI

Öte yandan, Kayapınar’daki bu cinayetin sabahında merkez Yenişehir ilçesindeki bir kafe kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanan kafenin camları kırıldı.
Olay, sabah saatlerinde Kooperatifler Mahallesi Sanat Sokağı’nda meydana geldi. Bir binanın ikinci katında bulunan kafe, içeride kimse olmadığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Saldırıda kafenin camları kırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan incelemede 8 boş kovan bulan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler