Hayat hikayeleri yürek burkan ailelere ziyaret

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, Şeyh Şamil Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu. Eşi kaybettiği için bekar oğluyla yalnız yaşayan yaşlı kadın ile küçük yaştaki çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan genç annenin hayat hikayesi duygusal anlar yaşattı.

Hayat hikayeleri yürek burkan ailelere ziyaret

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Şeyh Şamil Mahallesi'nde gece kondu evlerin bulunduğu bölgede ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde iki annenin yürek burkan hayat hikayesi öne çıktı.

Bir süre önce hayatını kaybettiği için oğluyla beraber yaşama tutunmaya çalışan kadın ile küçük yaşlardaki çocuklarıyla birlikte ayakta kalma mücadelesi veren genç annenin durumu duygulandırdı.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte aileleri teselli eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek yalnız olmadıklarını ifade etti.

"EV ZİYARETLERİMİZLE TÜRKİYE'DE ÖRNEK OLDUK "

45 aydır sahada olduklarını ve böyle hikayelerle fazlasıyla karşılaştıklarını belirten Başkan Beyoğlu,"Her zaman ve her koşulda milletimizin yanındayız. Onların dert ediniyoruz. Ev ziyaretlerimiz ve vatandaş buluşmalarımızla Türkiye'de rol model olduk diyebilirim" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler