Hadise'den Ebru Gündeş'e bir çok ünlü narin'in acısını paylaştı, "İdam gelsin!"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, dere yatağında bulundu. Narin'in ölüm haberi, ülkemizi yasa boğdu. Narin'in ölüm haberinin ardından ünlüler de sosyal medyadan yayımladıkları mesajlarla, küçük çocuğu acımasızca öldürenlere sert tepkiler gösterdi

Hadise'den Ebru Gündeş'e bir çok ünlü narin'in acısını paylaştı,

Narin'den gelen acı haber, ülkemizi yasa boğdu. 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin'in cansız bedeni, 19'uncu günde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni, Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi.

Ünlü isimlerden Narin'i acımasızca öldürenlere sert tepkiler geldi.

DENİZ SEKİ

Sözün bittiği yerdeyiz... İnsanlığın bittiği noktadayız... O daha bir çocuk ne istediniz! Elleriniz kırılsın. Narin' in cansız bedenine ulaşıldı maalesef...

ARZU YANARDAĞ

Narin melek olmuş. Ah benim güzel yavrum, talihsiz kızım. Sana kıyanlar acıların en büyüğünü yaşasın. Yattığın yer incitmesin, adı gibi güzel melek kızım.

ŞAHAN GÖKBAKAR

Narin'e kıyanların, bu işin içinde olanların, gerçekleri gizleyenlerin, suçluları koruyanların Allah belasını versin.

AYŞEGÜL ALDİNÇ

Susan tüm köy bu cinayetten sorumlu. Bu aşağılık cinayeti gerçekleştirenler, azmettirenler en ağır cezayı almadan vicdanlarımızda açılan yara kapanmayacak. Ruhunun huzur bulması için duacıyız. Seni ve diğer canım çocukları korumaya gücümüz yetmediği için affet bizi Narin. Çok ama çok üzgünüm.

HADİSE

Ah Narin... Ne yaptılar sana? Günlerdir senden gelecek iyi bir haber bekliyorduk. Sana kim kıydıysa en ağır cezayı alacak.

ASLI TANDOĞAN

Ah melek kız... Senin fotoğrafının üzerine kötü söz söylemek istemiyorum ama nefessiz kaldık. Sana bunu yapanlara şu cihanda verilecek ceza yetmez.

EBRU GÜNDEŞ
Aynı evrende yaşamamalı ve cellatlar ve çocuklar.; ya ölmeli cellatlar ya da hiç doğmamalı çocuklar. Ernesto Che Guevara

İBRAHİM TATLISES

İdam geri gelsin!

DOĞA RUTKAY

19 gün sonra geldi haberin Narin. Her gün bu haberi bile bile beklemek ayrı, seni gülerken görememek ayrı, yine kapanmayacak bir yaranın adı oldun Narin.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT

Çok üzgünüz ve öfkeli.

DENİZ BARUT

Bütün köyü tutuklayın! Bütün köyü! Bütün köyü! Bırak öldürmeyi, susmak ne demek öğrensinler! Siz bütün köyü tutuklayın bakın paçasına b.k değince nasıl geliyor insanlığı aklına! Bütün köyü tutuklayın

Kaynak: AJANSLAR