Gizemli cinayet

Diyarbakır-Urfa yolu üzerinde bulunan 3.Sanayi Sitesi’inde gece bekçiliği yapan Veysi Tekin’in ölüm şekli kafalarda bir çok soru işareti bıraktı.

Gizemli cinayet

Veysi Tekin, 27 yaşında,evli ve 4 çocuk babası. Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan 3.Sanayi Sitesi’nde gece bekçiliği yaparak ailesinin geçimini sağlıyor.

 3 gün önce kulübe ölü halde bulunan Tekin’in hayatına mal olan cinayetin işleme şekli ve oluşan şüpheler cevaplanması gereken bir çok soruya neden oldu.

En önemli iddia olan ‘nöbet kulübesinde öldürüldü” iddiası emniyetin ilk araştırmasında çürütüldü. Yapılan olay yeri incelemesinde kulübede kan izine rastlanmazken, bıçaklanarak hunharca katledilen Tekin’in başka yerde öldürüldükten sonra cesedinin kulübeye getirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

TEKİN AİLESİ TEPKİLİ

Bir çok soru işareti taşıyan cinayeti çözmeye çalışan emniyet birimlerinin bir çok ihtimali göz önünde bulundurarak ip uçlarına ve delillere ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

Cinayeti işleyenlerle ilgili olarak şu ana kadar somut bir gelişme yaşanmazken, Tekin ailesi geride gözü yaşlı bir eş ve 4 öksüz çocuk bırakan tüyler ürpertici cinayetin bir an önce aydınlatılmasını istiyor. Aile bireyleri olayın üzerinde yeterince durmadıkları gerekçesiyle ilgililere ve basına ise sitemli.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler