Diyarbakır'da bir AK Parti enkazı daha!

AK Parti Diyarbakır Teşkilatlarında görevden alınmalar ilginç bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır'da bir AK Parti enkazı daha!

AK Parti Diyarbakır İl ve İlçe Teşkilatlarında görevden alma depremi sürüyor. İl ve Gençlik Kolları Başkanın ardından, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya da görevden alınan isimler arasında yerini aldı.

GÖREVDEN ALMA DEPREMİ SÜRÜYOR

Merkez ve taşradan 7 ilçe başkanın istifa ve görevden almalarla başlayan AK Parti’deki kaynayan kazan İl Başkanı Şerif Aydın’ın görevden alınmasıyla yeni bir boyut kazanmıştı. Aydın’ın görevden alınmasından sonra yerine herhangi bir atama yapılmazken, iki hafta önce uzun bir dönemdir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Mahsum Melikoğlu da Genel Merkez tarafından görevden alındı.

DEVAMI GELECEK Mİ?

Melikoğlu’nun alınmasıyla ilgili herhangi bir gerekçe gösterilmezken, İl Başkanı Şerif Aydın gibi yerine herhangi bir atama da yapılmadı.

Önceki gün, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı tarafından Ankara’ya çağrılan İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyan Kaya’nın görevden alındığına ilişkin tebligat yapıldı. Kaya’nın neden görevden alındığı öğrenilemezken, gözler İl Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlığına kimlerin atanacağına çevrildi.

HABER: İsa İpek 

Kaynak: Diyarbakır Söz