Annelerle iftar yaptı

Evlat nöbetindeki aileler için düzenlenen iftar programına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, teröre karşı en başarılı mücadelenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde verildiğinin altını çizerek kalem tutması gereken ellerin silah tutmasını istemediklerini ifade etti.

Annelerle iftar yaptı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için 2019 yılından bu yana HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ve kamuoyunda “Diyarbakır Anneleri”  olarak bilinen ailelerle  iftar programında bir araya geldi.

Başkan Beyoğlu’na ilgi gösteren aileler, ilk günden beri hep yanlarında olduğuna vurgu yaparak memnuniyet ve teşekkürlerini aktardı. Aileler ,”Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun. Hem sizler hem Dürdane hanım her zaman ve her koşulda yanımızda oldunuz. Bugün de bizi onurlandırdınız.” ifadelerini kullandılar.

İFTAR YAPTI

Öğretmenevi’nde düzenlenen programa eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte katılan Başkan Beyoğlu, ailelerin kararlı bir duruş ortaya koyarak terör örgütünün kirli ve kanlı planlarını bozduğunu belirterek ilk günden beri bu mücadelenin yanında olduklarını söyledi.

KALEM YAKIŞIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ailelere ileten Başkan Beyoğlu,”Devletimiz son yıllardaki kararlı ve başarılı mücadelesiyle teröre ağır darbe vurmuştur. Bu mücadelenin bu noktaya gelmesinde sizlerin ortaya koyduğu bu direnişin önemli payı var. En tabi hakkınız olan evlatlarınızın birilerinin kirli hesaplarına kurban gitmesini istemiyorsunuz. Mutlu ve aydınlık bir geleceğin hayallerini kurmaları  gereken  evlatlarımızın ellerine silah değil kalem yakışır. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu haklı mücadelede hep yanınızda olduk, bundan sonra da aynı kararlılıkla destek olmaya devam edeceğiz. Şehit kanlarıyla sulanmış olan vatanımız inşallah bu beladan bir daha bulaşmamak üzere kurtulmuş olacak. Kardeşliği ve birliği hep beraber inşa edeceğiz.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler