Ak Parti’de görev değişimi

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatın'da 4 başkan yardımcısı değişti. Partideki değişiklik tartışmalara yol açarken, Başkan Kaya "yürütmede revize yaptık" dedi.

Ak Parti’de görev değişimi

AK Parti Merkez Yenişehir İlçe teşkilatında yaşanan yönetim krizi, görev değişiklikleriyle yeni bir boyut kazandı. İlçe Başkanı Nupelda Kaya, 4 başkan yardımcısında görev değişikliğine gitti. Kaya, değişimi "revize" yorumladı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 6 ay önce, Kadın kotasından Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Teşkilatı Başkanı olarak görevlendirilen Nupelda Kaya'nın ilçe yönetiminde, yaşanan yönetim krizi önceki gün, 4 başkan yardımcısında görev değişikliğine gidilmesiyle tırmanış gösterdi.

4 BAŞKAN YARDIMCISI

Parti içerisinde tartışmalara yol açan ve önümüzdeki günlerde istifalarla yeni bir boyut kazanması beklenen 4 başkan yardımcısının görevden el çektirilerek, yerlerine yeni isimlerin getirilmesi, Ak Parti Yenişehir ilçesinde "neler oluyor" sorusunu gündeme getirdi. Değişikliği yönetimde revize olarak değerlendiren İlçe Başkanı Nupelda Kaya, gazetecilere şu açıklamayı yaptı. “Yürütmede bazılarının yerleri değiştirildi.  Yürütmede yer almayan ve istifa eden varsa da bize bildirilmedi. Biz, verim alamadığımız bazı yerlerde Genel merkezimiz ve İl örgütümüzün bilgisi dahilinde revizeler yaptık. Buda çok normal bir şey. Şuana kadar elimize ulaşan herhangi bir istifa yok".

Kaynak: Diyarbakır Söz