Ak Parti Gençlik kollarında Kikizade dönemi

Ahmed Mahsum Melikoğlu’nun istifasının ardında boşalan AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine 28.dönem milletvekili adayı Abdurrahman Kikizade atandı.  

Ak Parti Gençlik kollarında Kikizade dönemi

AK Parti Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadri İnan,gelişmeyi sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile duyurdu.

Melikoğlu’nun Yerine Geldi

Diyarbakır’da AK Parti’nin yeni İl Gençlik Kolları Başkanı,Abdurrahman Kikizade oldu. 
AK Parti Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadri İnan,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. İnan,“Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine vekaleten Abdurrahman Kikizade kardeşimiz atanmıştır. Başarılar dilerim. Görevi devreden Ahmed Mahsum Melikoğlu kardeşimize şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Diyarbakır’ımıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Son Seçimlerde Milletvekili Adayı Oldu

Kikizade,Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’nin Diyarbakır listesinde milletvekili adayı olarak yer almıştı.
Kikizade’nin İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilmesi  Yenişehir, Sur, Bismil, Çınar ilçelerinde etkin olan ailesinden dolayı yerel seçimler öncesinde parti için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Haber: Yılmaz BEKLEYEN 

Kaynak: Diyarbakır Söz