2 Kaza; 5 ölü!

Ergani ve Özalp"ta meydana gelen iki kazada, 5 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

2 Kaza; 5 ölü!

HABER MERKEZİ

Diyarbakır'ın Ergani ve Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı.

PİKAP DEVRİLDİ

Diyarbakır'dan Elazığ'a gitmekte olan Şehmus Dağdelen yönetimindeki 21 AP 798 plakalı pikap, Ergani ilçesi Karpuzlu köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.  Kazada, araç sürücüsü Şehmus Dağdelen ile araçta bulunan Sedat Çakak, Salih Burak, Ecevit Ürkek, Mehmet Emin Çalman, Şaban Çelebi, Mehmet Delik ve Remzi Değer yaralandı.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Ecevit Ürkek, müdahalelere rağmen kurtarılamadı, 7 yaralanın tedavisi sürüyor.

ENGELLİLER KAZA

Buarada, Van'ın Özalp ilçesine bağlı Seydibey köyünden ilçedeki özel bir rehabilitasyon merkezine giden öğrenciler ile köylülerin içinde bulunduğu N.A. yönetimindeki 65 HD 040 plakalı minibüs, Dönerdere köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan İzzet Öcü (60) ile kızı Gülistan Öcü, Emine (47) ve Dilek Saygılıer (28) yaşamını yitirdi, sürücü N.A. ile 11 kişi de yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, yoldan geçen araçlarla Özalp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ve askeri helikopter ile Van'a sevk edilen yaralılar, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz