2 Haziran'da Diyarbakır'da

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Başbakan Erdoğan’ın 2 Haziran’da yapılacak il kongresine katılacağını açıkladı. Advan, genel merkezin il başkanlığı kendisini tek aday olarak destekleme kararı aldığını da açıkladı.

2 Haziran'da Diyarbakır'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’a geliş tarihi kesinleşti. Buna göre 2 Haziran’da yapılacak il kongresi için Diyarbakır’a gelecek olan Başbakan Erdoğan, ayrıca yapımı biten tesislerin,karayolları tarafından şehir içindeki trafiği rahatlatmak için yapılan köprülü kavşaklar ile yatırıma dönük fabrikalar ile okulların açılışını gerçekleştirecek.

Erdoğan’ın 250 milyon TL’ye mal olacağı açıklanan ve içinde 33 bin kişilik stadın da yer aldığı spor kompleksi dahil bir çok tesisin temelini de atması bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı Halit Advan,6 içerisinde taşra ve merkez ilçelerinin kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe başkanlarının da yer aldığı 51 kongre yaptıklarına dikkat çekerek,4.olağan il kongresinin 2 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını belirten Advan, il başkanlığı için genel merkezin kendisini tek aday gösterdiğini ve güçlü bir ekip oluşturarak yola devam edeceğini söyledi.

‘BELEDİYELERDE 17’DE 17 HEDEFLİYORUZ’

Advan,” Bu Genel Merkezin bir teveccühüdür. Önümüzdeki süreçte partinin hizmetlerinin daha yoğun bir şekilde bölgede sunulması için bize de bir görev tevdi edilmiştir. Seçimin birlik beraberlik içinde geçeceğini belirterek; Diyarbakır’a canla başla hizmet etmenin kendisi ve teşkilat olarak onur duyduklarını, Ak Parti misyonu gereği İl ve İlçe binasına gelen her vatandaşın siyasi görüşüne bakılmaksızın vatandaşın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp ona göre somut adımlar atılmaktır. Partili olmak, AK Parti misyonu içinde yer almak, bu harekete destek vermek bir ayrıcalıktır, Allah'ın bir nimetidir. Ben kendim, hep böyle gördüm, bunu da böyle görelim. AK Parti, herhangi bir parti değildir. AK Parti ilkeleri olan bir partidir. İlkeli bir liderin önderliğinde, ilkeleriyle yürüyen bir partidir. AK Parti, Türkiye'de siyaseti rayına oturtan bir partidir. Ekonominin, demokrasinin, uluslararası açılımın yanında Türkiye'de siyaseti bütün o vesayetlerden kurtaran, rayına oturtan bir partidir. “ dedi.

Advan, Diyarbakır’ın önümüzdeki dönemde de bu misyonu üstlenmeye devam edeceğini belirterek,Diyarbakır’daki yerel seçimlere iddialı hazırlandıklarını ifade etti.Advan, ''İnanıyorum ki, inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde 17 ilçe Belediyelerinin 17'sini de almaya kararlıyız'' diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler