Dini nikahlı sevgilisini pusu kurup öldürdü!

Diyarbakır'da dini nikahla yaşadığı kadını pusu kurarak, sokak ortasında kurşunlayarak öldürdü, cinayet anı kameraya yansıdı.

Dini nikahlı sevgilisini pusu kurup öldürdü!

Kayapınar ilçesinde, A.Ş., isimli şahıs dini nikahla birlikte yaşadıktan sonra ayrıldığı Evin Demirtaş’ı (47), pusu kurarak, sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Demirtaş yaşamını yitirirken,  olay öncesi A.Ş.’nin yaklaşık 2 saat pusu kurduğu sokaktaki kahvehanede beklediği ortaya çıkarken, cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

HUZUREVLERİ MAHALLESİ

Olay, önceki gün akşam saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre A.Ş., ile Evin Demirtaş bir süre dini nikahla birlikte yaşadıktan sonra ayrıldı.

BARIŞMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Yine iddiaya göre A.Ş., barışma teklifini kabul etmeyen Demirtaş'ı takibe etti ve geçeceği sokakta beklemeye başladı. Yaklaşık 2 saat sokaktaki bir kıraathanede oturan A.Ş., Demirtaş’ı görünce yanına yaklaşarak yanında getirdiği tabancayı çıkardı. Bu sırada silahı fark eden Demirtaş, kaçmaya çalıştı. Ancak, kovalamaca sonunda A.Ş.’nin peş peş ateş açmasıyla Demirtaş, yere yığıldı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Saldırgan A.Ş., olay yerinden kaçarken çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Demirtaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Demirtaş’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada A.Ş.’nin kıraathanede beklediği ve Demirtaş’a peş peşe ateş ettiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler